- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Η Συντονιστική επιτροπή ΑΝΕΛ Λάρισας στην Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που θα έχει τελική κατάληξη το 3οΣυνέδριο του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το ερχόμενο φθινόπωρο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας στη Λαμία, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.

Το προεδρείο της Συνδιάσκεψης απαρτίστηκε από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Π. Σγουρίδη, τον Γραμματέα του Κινήματος Ι. Μοίρα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Κινήματος και Γραμματέα Οργανωτικού Α. Μπέλτσο, τον Οργανωτικό Γραμματέα Στερεάς Ελλάδας Κ. Κίγκα και τον Συντονιστή της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Φθιώτιδας Α. Κολοκυθά.

Στη Συνδιάσκεψη παρέστησαν και πραγματοποίησαν παρέμβαση η Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοβελώνη και ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Β. Κόκκαλης τα μελη της συντονιστικής επιτροπής Λάρισας ο Πρόεδρος Διονύσης Μπαλαμπάνης και ο Εκπ. Τύπου Χρήστος Βασιλειάδης.

Οι κεντρικές εισηγήσεις έγιναν από τους Π. Σγουρίδη, Ι. Μοίρα και τον Πρόεδρο του ΙΓΜΕΑ Ν. Μαυραγάνη. Οι Ο.Ε.Σ. των Περιφερειακών Ενοτήτων που συμμετείχαν τοποθετήθηκαν δια των εκπροσώπων που είχαν ορίσει και τον λόγο έλαβαν όλοι όσοι εγγράφηκαν στον κατάλογο ομιλητών σε μια επιτυχημένη προσπάθεια να ακουστεί η φωνή όλων.

Τα θέματα της Συνδιάσκεψης που αποτελούν και θέματα του Συνεδρίου ήταν η ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι αλλαγές στο Καταστατικό του Κινήματος. Παράλληλα ο διάλογος επεκτάθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και σε οργανωτικά θέματα.

Προχωράμε προς το Συνέδριό μας ενωμένοι, μέσα από ένα γόνιμο δημοκρατικό διάλογο.