Επίδειξη ρυθμικής από τον Γυμναστικό Σύλλογο ΝΙΚΗ Λάρισας


Tags |

Άψογη διοργάνωση, απίστευτο θέαμα, όμορφα προγράμματα, λιλιπούτειες παρουσίες που κέρδισαν δίκαια  το θερμό χειροκρότημα των θεατών και γεμάτες κερκίδες στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, όπου πάνω από 2.000 Λαρισαίοι  απόλαυσαν μια πραγματική γιορτή-επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής/ μοντέρνοι χοροί αλλά και hip-hop του Γυμναστικού Συλλόγου  ΝΙΚΗ Λάρισας την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016.

Μπροστά σε πολύ κόσμο που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο τα κορίτσια και αγόρια Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο ρυθμό και χαρά. Εκπροσωπήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος ( φυτώρια , πρωταγωνιστικά και αγωνιστικά), δηλαδή μετείχαν αθλήτριες ηλικίας 3,5-15 ετών.

Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά κορίτσια του Συλλόγου, που με τα χαμογελά τους χάρισαν στους γονείς τους άλλα και σε όσους βρεθήκαν εκεί μια ευχάριστη και απολαυστική επίδειξη. Τα  προγράμματα τους με τα όργανα (μπάλες, στεφάνια, κορδέλες, σχοινάκια) περιλάμβαναν στοιχεία ρυθμικής, μοντέρνου χορού και ακροβατικής. Τα μεγαλύτερα παιδιά παρουσίασαν  προγράμματα του hip-hop –  δημιούργησαν ζωντανή και όμορφη ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο. Οι μαθήτριες των τμημάτων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δείχνοντας τόσο την πρόοδό τους όσο και την ομαδικότητα και οργάνωση με την οποία δούλεψαν όλη τη χρονιά.

Το Δ.Σ του συλλόγου  μετά το πέρας της ετήσιας εκδήλωσης των παιδιών του σωματείου και με την ολοκλήρωση της αθλητικής χρονιάς συγχαίρει όλα τα παιδιά που Χόρεψαν για το Χαμόγελο καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν ένα αξιοσημείωτο ποσό το οποίο διατέθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού.¨

Μεγάλο Ευχαριστώ οφείλουμε στους χορηγούς της διοργάνωσης Α/S AGORA SUPER MARKET και Σ.Ο.Φ.Λ.Α ΕΠΕ  τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ (Τύρναβος),το ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ( Αθ.Διάκου 4-6) για την πολύτιμη οικονομική τους βοήθεια αλλά και την τιμητική τους παρουσία στην εκδήλωση αλλά και στις Προπονήτριες του συλλόγου Ματθαίου Γεωργία, Κανάκη Σοφία, Ζαφειράκη Εύα, Νατσαρίδου Μαρία, Ανδρεάδη Αρετή, Κουτούμπα Τζένη, Καλτσογιάννη Ιωάννα, Γκαραβέλα Όλγα,  Ιωάννα Γκαράνινα, Βίκυ Ισσοπούλου και Κουτσιάυτη Αγγελική για το σπουδαίο έργο τους όλη τη χρονιά. Με εξαίρετες εντυπώσεις από τις γυμναστικές μας επιδείξεις και βλέψεις για μια ακόμη καλύτερη χρονιά σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας Αρχές ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές «ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ» ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο , συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου για μια όμορφη επίδειξη. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και σας περιμένουμε όλους από αρχές  Σεπτεμβρίου για νέες προπονήσεις και νέες νίκες!! Καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα-6972475445 ,6984939456.