- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Φάρμακα προσέφερε ο Σύλλογος Μικροβιολόγων Ν. Λάρισας στην Περιφέρεια

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων προσέφερε ο Σύλλογος Μικροβιολόγων Ν. Λάρισας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα φάρμακα αυτά όπως έγινε γνωστό θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Τα φάρμακα παρέδωσε η πρόεδρος του συλλόγου κα Ράνια Σουλτούκη η οποία τόνισε ότι στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η οποιαδήποτε προσφορά προς τους συνανθρώπους μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε την Σύλλογο Μικροβιολόγων της περιφερειακής ενότητας Λάρισας για την προσφορά ειδών ανεκτίμητης αξίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, αλλά και για το αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο για τους πρόσφυγες αλλά και για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο, να το κάνουν. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο μέτρο των δυνατοτήτων της κοινωνίας αλλά και της πολιτείας».

Παρόντες κατά την παράδοση των φαρμάκων ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Καλομπάτσιος.