Κώστας Κολλάτος : Ύψιστη τιμή και διάκριση για το Δ.Τεμπών


Tags |

Επιστολή Δημάρχου Τεμπών για το 2ο ευρωπαϊκό βραβείο Καρλομάγνου 2016 απο μαθητές του Λυκείου Πυργετού στο Άαχεν της Γερμανίας .
Δεχτείτε τα θερμά συγχαρητήριά μας για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Ευρωπαϊκό Βραβείο ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ για τη Νεότητα».
Μας γεμίζει υπερηφάνεια που μαθητές της Β’Τάξης του Γενικού Λυκείου Πυργετού στο διαγωνισμό ανάμεσα σε 330 σχολικές μονάδες σε ολη την Ευρώπη κατέκτησαν το 2ο βραβείο αναδεικνύοντας την ειρηνική συνύπαρξη, τον εθελοντισμό, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη των λαών.
Οι ικανότητες τις νέας γενιάς συμβάλλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνουμε και δημιουργούν κοινωνικές συνθήκες αντάξιες της ιστορίας του τόπου μας.
Απομένει σε όσους έχουν την ευθύνη , η συγκράτηση τις νέας γενιάς επιστημόνων στην πατρίδα μας ωστε να σταματήσει η αιμορραγία (εξαγωγή εγκεφάλων ) στο εξωτερικό.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς,καθώς και στις οικογένειες σας που στηρίζουν τις προσπάθειες σας για την ύψιστη τιμή και διάκριση που επιφυλάξατε για το Γενικό Λύκειο Πυργετού και το Δήμο Τεμπών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών
Κώστας Κολλάτος