- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Καρδιτσιώτης ο νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το σήριαλ με τον διάδοχο του Κώστα Καραμπάτσα στην προεδρία της διοίκησης, αναμένεται να τελειώσει αμέσως μετά το Πάσχα με την τοποθέτηση του εκ Καρδίτσης ορμώμενου Παναγιώτη Νάνου.
Πρόκειται για τον επί μακρόν στέλεχος του υπουργείου Υγείας και πρώην υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.
Το βιογραφικό του:
Γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα. Είναι κάτοχος µεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης (ΜSc) ∆ιοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστηµών & ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης του Πανεπιστηµίου Αθηνών, πτυχιούχος Σχολής ∆ιοίκησης και Οικονοµίας, (τµ. ∆ιοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας) του ΤΕΙ Αθήνας.
Έχει συνολική προϋπηρεσία 25 χρόνια στο ΕΣΥ και την ∆ηµόσια ∆ιοίκηση, υπηρέτησε στο Υπουργείο Υγείας (1985-1989), διετέλεσε σύµβουλος Νοµάρχη Καρδίτσας, διοικητής στο Νοσοκοµείο «Γ. Παπανικολάου» Κύµης. Παράλληλα έχει θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Πρόεδρος, ∆ηµοτικού Συµβουλίου Πλαστήρα, Κέντρου Ιστορικών Μελετών «Ν. Πλαστήρας», ΚΕΚ, κ.ά.).
Ως διοικητής στο Νοσοκοµείο Κύµης σχεδίασε και υλοποίησε πρότυπο πρόγραµµα Προληπτικής Ιατρικής, δηµιουργώντας Οµάδες Φροντίδας Υγείας για το µαθητικό και γενικό πληθυσµό της περιοχής ευθύνης, µε σηµαντικά αποτελέσµατα για τα δύο χρόνια.
Έχει ερευνητικό και συγγραφικό έργο, πλέον των σαράντα (40) µελετών και ειδικών εργασιών για θέµατα ΕΣΥ, εξ αυτών αρκετές ανακοινώθηκαν σε Πανελλήνια Επιστηµονικά Συνέδρια και Ηµερίδες. Έχει διοικητική και εκπαιδευτική εµπειρία σε δοµές κατάρτισης και εκπαίδευσης ενηλίκων. Αρθογράφος, ερευνητής Τοπικής Ιστορίας και Λαογραφίας, κείµενά του δηµοσιεύονται στον ηµερήσιο Τύπο της Θεσσαλίας, επίτοµα περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων, κ.α.
Παράλληλα ασχολείται µε την Λογοτεχνία µε διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισµούς (Ά βραβείο, Μυθιστορήµατος, ∆ιηγήµατος). Εκτιµώντας τις αρχές του Εθελοντισµού συµµετέχει από 20ετίας σε εθελοντικές οργανώσεις και επιστηµονικούς φορείς της Καρδίτσας.

Πηγή: www.onlarissa.gr