- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Mε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας συναντήθηκαν γονείς μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Mε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Μπατζανούλη Αλ. συναντήθηκε η Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας την Πέμπτη 21 Απριλίου. Το ΔΣ του Συλλόγου έθεσε στον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Σχολείου και ειδικότερα το θέμα της άμεσης πρόσληψης και δεύτερης καθαρίστριας στο Σχολείο καθώς από τον Ιανουάριο το Σχολείο λειτουργεί με μία, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί το αίτημα αυτό αν και ζωτικής σημασίας για τα παιδιά. Επίσης, το ΔΣ έθεσε το θέμα της έλλειψης των αντιφυματικών εμβολίων και ζητήθηκε η Παρέμβαση και του Δήμου Λαρισαίων στο θέμα αυτό.
Ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων υποσχέθηκε πώς από την νέα χρονιά θα ικανοποιηθεί το αίτημα δεύτερης καθαρίστριας και ζήτησε την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.
Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Στην συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Ελ. Καματέρη η Γεν. Γραμματέας κα Κατ. Λόκα , η Ταμίας κα Χρ. Καραγεώργου και το μέλος κα Κατ. Ντελοπούλου.