«Πινόκιο Φίλε μου» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας


Tags |

Αρχίζουν την Τρίτη 12 Απριλίου οι παραστάσεις του νέου έργου της Παιδικής Εικαστικής Σκηνής της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Λάρισας.
Οι παρατάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με ελεύθερη είσοδο.
Η ιστορία μοιάζει με το παραμύθι, ο θεατής όμως δεν θα δει τον ζαβολιάρη, ψεύτη Πινόκιο με την μύτη του να μεγαλώνει σε κάθε του ψέμα, αλλά ένα ξύλινο αγόρι που είναι διαφορετικό από τα άλλα, που θέλει τόσο πολύ να μοιάζει με τους συμμαθητές του. Η ξύλινη καρδούλα του δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχει φίλους, που τόσο λαχταρά .
Η Γαλάζια νεράιδα που τον δημιούργησε έρχεται να ζωντανέψει τον δυστυχισμένο Πινόκιο, όταν το έργο παίρνει απρόσμενη τροπή και οδηγείται σε ένα απίθανο τέλος, χαρίζοντας στους θεατές τη συγκίνηση με το ιδιαίτερό του νόημα.»
Τα σκηνικά είναι μαγικά καθώς μια χάρτινη γειτονιά μετατρέπεται σε μια αγριεμένη θάλασσα με μια τεράστια φάλαινα που θα καταβροχθίσει τον Τζεπέτο και τον Πινόκιο .
Η Παιδική Εικαστική Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή δραστηριοποιείται για εικοστή πέμπτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το ΔΩΛ, το οποίο ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία του.
Στο φετινό έργο παίζουν οι μαθήτριες: Βαρσάμη Αθανασία, Γρυπάρη Ελίνα, Γουτούλη Ηρώ, Καλλιώρα Μαρία Ξένια, Καραδήμου Ελένη, Λαρίση Ισμήνη, Λαχανά Αριστέα, Μανιάτη Κωνσταντίνα, Μπαργιώτα Κατερίνα, Πιτσίλκα Έλενα, Τσαδήμα Φένια,
Στις 12,13,14 Απριλίου θα δοθούν πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία και απογευματινές, ώρα 19:30, για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Τηλέφωνα για κλείσιμο παραστάσεων:2410621001-6945184818ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΤΑ- υπεύθυνη Άννα Μανιάτη- Τσιάρα.