- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Όταν η ψυχική υγεία… ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας και το «Εντελέχεια»* σας προσκαλούν την Πέμπτη 7 Απριλίου στην Στέγη Αλληλεγγύης, Παναγούλη 37, ώρα 7μ.μ. να λάβετε μέρος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα: Άγχος, Ψυχολογία, Διατροφή: Όταν η ψυχική υγεία «ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ» με εισηγήτριες τη Μίνα Ερκετζίκη, Ψυχολόγο εκπαιδευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt και Νατάλια Μαρίνκοβιτς, Σύμβουλο Ολιστικής Διατροφολογίας και Ευεξίας.
Μέσα από τη συζήτηση και τον προβληματισμό θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του ανθρώπου ο τρόπος που διατρέφεται αλλά και τη διασύνδεση της τροφής με το σωματικό βάρος και την ψυχική υγεία. Πόση αλήθεια κρύβεται στο ότι η ψυχική μας κατάσταση επηρεάζει τις διατροφικές μας συνήθειες. Την επίδραση της ποιότητας της τροφής στο πώς αισθανόμαστε ψυχικά και σωματικά.
Ποια είναι η στάση μας απέναντι στο φαγητό και τι εξυπηρετεί. Με ποιο τρόπο το φαγητό, το βάρος και η εικόνα του σώματος μας ορίζουν τη ζωή μας.
Το βάρος μας, το πολύ ή το λίγο, είναι ο βασικός λόγος που ξεκινάει κανείς να ασχοληθεί με το φαγητό, όμως …
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα βαθύτερα αίτια!
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη! Σας περιμένουμε!
Στέγη Αλληλεγγύης- Παναγούλη 37- τηλ. 2413011972 /6955949465
*Το «Εντελέχεια» είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.