Ολοκληρώνεται αύριο η διανομή αγαθών μέσω του ΤΕΒΑ


Tags |

Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, η τρίτη διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Τα προϊόντα που διανέμονται είναι είδη παντοπωλείου και είδη βασικής υλική συνδρομής και πιο συγκεκριμένα: λάδι, μήλα πορτοκάλια, λάχανο, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης, υγρό καθαρισμού για πιάτα, σαμπουάν και οδοντόκρεμα.
Η διανομή γίνεται από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα, σε επίπεδο νομού υλοποιείται από τη κοινωνική σύμπραξη με ονομασία «Αλληλεγγύη» στην οποία μετέχουν ο Δήμος Λαρισαίων ως leader και η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών , η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας ΔΗΚΕΛ, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ανθρώπων ΚΕΘΕΑ, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας-Περιχώρων, ο Σύλλογος τριτέκνων Λάρισας και το Χαμόγελο του Παιδιού. Ενεργό συμμετοχή θα παίξουν και οι Ενεργοί Πολίτες.
Στο χώρο της διανομής βρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Απόστόλος Μπέμπτης και από το Δήμο Λαρισαίων ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης.