Κ. Κολλάτος: Ημέρα μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες


Tags |

Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου του Δ.Τεμπών.
Αρκετοί ήταν οι πολίτες που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στις εκδηλώσεις. Μετα την δοξολογία στον ιερό Αγίο Κωνσταντίνου ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κωνσταντίνος Κολλάτος, εκπρόσωπος της 361 ΠΑΠ, εκπρόσωπος του Α.Τ Περιφέρειας, ο αντιδήμαρχος κ.Κωνσταντίνος Νταφούλης κ.Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ ,Ιωάννης Αργυρίου ( αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ), Παναγιώτης Γκατζόγιας ,Χρήστος Κακαγιάννης ,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος και τα μέλη του του Τοπικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας ,Πρόεδροι Συλλόγων και φορείς της περιοχής.

Ακολούθησε παρέλαση μαθητών νηπιαγωγείου ,δημοτικού ,γυμνασίου και λυκείου Συκουρίου με την συνοδεία φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών καθώς και παρέλαση του 1ο Σώμα Ελλήνων προσκόπων Συκουρίου .

Μετα το πέρας τον εκδηλώσεων ακολούθησε δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα Συκουρίου.

Δήλωση Δημάρχου Τεμπών:

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και δόξας, για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες.

Κάθε Εθνική Επέτειος αποτελεί την αφορμή, για την ανάδειξη των Αρχών της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.

Χρόνια Πολλά.