Απάντηση Κέλλα στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας


Tags |

Με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει δημόσια πως το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα που έχει ξεφύγει κατά πολύ από τον έλεγχο της ελληνικής Κυβέρνησης. Τελευταία το έχει αντιληφθεί και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος τώρα “τρέχει” πίσω από την Καγκελάριο Μέρκελ, την ίδια δηλαδή, στην οποία πριν λίγο καιρό έλεγε, “Go back Madame Merkel”! ΤΟΤΕ ήταν που διαλαλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τη μεταναστευτική πολιτική των “ανοιχτών θυρών” και ΤΩΡΑ καλείται να αντιμετωπίσει το γνωστό προσφυγικό δράμα και το αδιέξοδο της Ειδομένης. ΤΟΤΕ ήταν που καταργούσε τα κέντρα κράτησης, τα σύγχρονα “Γκουαντανάμο”, όπως τα χαρακτήριζε και ΤΩΡΑ τα επαναλειτουργεί “πανηγυρικά”. Ζητώντας μάλιστα και τη συνδρομή της αντιπολίτευσης, αλλά και των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Να θυμίσω πως προηγουμένως, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλας και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ξυδάκης, αποφάνθηκαν ότι οι πρόσφυγες “μπορούν να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας”. Ίσως αυτό να σκέφτονταν στη Κυβέρνηση από νωρίς, γι’ αυτό άλλωστε και η κυρία Τασία, έβλεπε τους χιλιάδες πρόσφυγες να “λιάζονται και μετά να… εξαφανίζονται”.
Τώρα αν η σημερινή κατάσταση – που απ’ ότι φαίνεται αφήνει τις πληγές της, που δεν γιατρεύονται εύκολα – δεν διδάσκει κάποιους να βλέπουν λίγο πέρα από τη μύτη τους και δεν αντιλαμβάνονται τις κοινωνικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές επιδράσεις που προκαλούνται στη χώρα, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα “απέραντο hot spot,” αλλά παραμένουν εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες τους, δεν μπορεί να φταίμε εμείς. Ας ξανασκεφτούν τη στάση τους και ας αποφασίσουν εν τέλει, πως, και με ποιους συμμάχους μπορούν να αντιμετωπίσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση.
Όλα τα άλλα είναι αυθαίρετες ερμηνείες και λαϊκίστικα συμπεράσματα» και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν δέχομαι από κανέναν μαθήματα δημοκρατίας και ευαισθησίας.
Αλήθεια, είναι ευαισθησία, οι εικόνες λάσπης και ο πόλεμος για ένα κομμάτι ψωμί; Γιατί δεν έκαναν τίποτα για να αποφύγουν αυτές τις εικόνες, όταν όλοι μας τους προειδοποιούσαμε γι’ αυτό;
Οι μάσκες της αριστερής πλάνης έχουν πλέον πέσει… Δεν τους πιστεύει κανείς.
ΥΓ. Όσο για τους χαρακτηρισμούς… Προφανώς την ώρα που τα ανεπάγγελτα “κοφτερά” μυαλά της οργάνωσης, έγραφαν την ανακοίνωση, θα κοιτάζονταν στον καθρέφτη τους.
Αλλά όταν η καριέρα είναι χολέρα…