- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Απάντηση σε ανακοίνωση της κ. Καραλαριώτου για συμβασιούχους

Σχετικά με ανακοίνωση της κ. Ρ. Καραλαριώτου για το θέμα της καταβολής μισθών σε υπαλλήλους ορισμένου χρόνου του Δήμου Λαρισαίων, αναφέρουμε τα εξής:
Όλοι γνωρίζουν, μεταξύ αυτών και η κ. Καραλαριώτου που έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, ότι η καταβολή του πρώτου μήνα της μισθοδοσίας υπαλλήλων ορισμένου χρόνου, ελέγχεται από την υπηρεσία Επιτρόπου.
Ο Δήμος Λαρισαίων παρέλαβε το εγκεκριμένο από τις Υπηρεσίες Επιτρόπου ένταλμα στις 12 Φεβρουαρίου. Αμέσως το ένταλμα προωθήθηκε προς την Ενιαία Αρχή Πληρωμών για καταβολή του μισθών των μηνών Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Τα χρήματα θα καταβληθούν στις 27 Φεβρουαρίου
Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε οφείλεται από αποκλειστικά σε λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το Δήμο Λαρισαίων, αφού όλες οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους του Δήμου έχουν γίνει εγκαίρως.
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι η κ. Καραλαριώτου, επιχειρεί να συνδέσει το θέμα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις για την άριστη οικονομική κατάσταση του Δήμου Λαρισαίων.
Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Ωστόσο, θα θέλαμε να σημειώσουμε πως μας προκαλεί έκπληξη η εμμονή της κ. Καραλαριώτου στην άσκηση φτηνής αντιπολίτευσης.