Μάξιμος προς Πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλίας Ευελπιστώ σε συνεργασία για τα θέματα παιδείας


Tags |

«Για τα ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική μας κοινότητα -για τα οποία μετά και την πρόσφατη ανάληψη εκ μέρους μου των καθηκόντων του Τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ ενημερώνομαι σε βάθος- ελπίζω ότι όλοι θα εργαστούμε για να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες λύσεις». Τα παραπάνω αναφέρει σε μήνυμά του ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, προς τον Πρόεδρο ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτη Γούλα, επ’ ευκαιρία της πρόσκλησης να παραβρεθεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος.
Ο Θεσσαλός πολιτικός, ο οποίος λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, στο μήνυμά του πέραν των ευχών στον Πρόεδρο, τα μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και στους σπουδαστές του ΤΕΙ για μια δημιουργική χρονιά, τονίζει «ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά είναι τα συσσωρευμένα προβλήματα, τα οποία επιδείνωσε η οικονομική κρίση που ταλανίζει επί εξαετία την πατρίδα μας. Θα ήταν, ωστόσο, μισή η αλήθεια αν δεν αναγνωρίζαμε ότι σημαντικό μέρος των δυσλειτουργιών οφείλεται σε εμμονές και ιδεοληψίες του χθες, που αποδεδειγμένα συνετέλεσαν στην παρακμιακή πορεία που διολισθήσαμε για αρκετά χρόνια. Αυτές, εν τέλει, ακυρώνουν τις πολλές και αξιέπαινες προσπάθειες που συντελούνται από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για την επικράτηση της αξιοκρατίας και την ανάδειξη της αξίας της γνώσης».
Και ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ κατέληξε εκφράζοντας την ελπίδα του για αγαστή η συνεργασία με τη Διοίκηση του ΤΕΙ στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων του.