- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση ΕΚΝΛ-Υπουργού Εργασίας: Δεδομένη η αντεργατική πολιτική, στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων

Στις 3/11/2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΕΚΝΛ με τον υπουργό εργασίας Γ. Κατρούγκαλο, στην οποία η διοίκηση του ΕΚΝΛ, έθεσε για πολλοστή φορά μια σειρά γενικότερα και τοπικά προβλήματα των εργαζομένων και των ανέργων, ζητώντας από το υπουργείο και την κυβέρνηση να δώσουν λύσεις.

Από την συνάντηση όχι μόνο δεν δόθηκε θετική απάντηση σε κανένα από τα αιτήματα του ΕΚΝΛ για εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, που αναγνώρισε ότι είναι δίκαια, αντίθετα επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της αντεργατικής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων και από την σημερινή κυβέρνηση σε όλους τους τομείς.

Πιο συγκεκριμένα:

Όπως είναι φανερό στην ίδια ρότα με τους προηγούμενους!

Γι’ αυτό καμία αναμονή, καμία ανοχή, καμιά αδιαφορία. Ολοι στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και στην συγκέντρωση του ΕΚΝΛ στην Κ. Πλατεία στις 10.30 το πρωί, για να βροντοφωνάξουμε κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση, κάτω οι βαριοί και άδικοι φόροι, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, μέτρα προστασίας των ανέργων, αποκατάσταση όλων των απωλειών σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα στα επίπεδα του 2009.