Ειδικότητες στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων ΟΡΦΕΑΣ


Tags |

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας «ΟΡΦΕΑΣ», καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως εξωτερικοί συνεργάτες , για την στελέχωση του Εργαστηρίου Ζωής, στις παρακάτω ειδικότητες :

1.Ψυχολογίας 2.Κοινωνιολογίας 3.Κοινωνικής Ανθρωπολογίας 4.Κοινωνικής Εργασίας και Διοίκησης (Π.Ε. / Τ.Ε.) 5. Εικαστικών 6.Θεατρολόγων 7.Παραμυθάδων 8.Ειδικών στη Δημιουργική Γραφή 9. Φιλολόγων

Θα συνεκτιμηθεί η καλή γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση της αγγλικής καθώς και η χρήση Η/Υ, οι ειδικοί τίτλοι σπουδών καθώς και η επαγγελματική εμπειρία σε σχετικούς χώρους εργασίας.

Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599) όπου θα αναφέρεται το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση, η αποδοχή της συνεργασίας (σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου) και το βιογραφικό σημείωμά τους .

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Μανωλάκη 9-11 Δ από την 3 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, καθημερινά από 10 πμ μέχρι 13.00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410 555935