- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Το γαϊτάνακι παραιτήσεων συνεχίζεται – Ενημερωτικό σημείωμα ΔΑΚΕ Λάρισας

Συν.Ε.Κ: : καταθέσαμε σαφές προγραμματικό πλαίσιο/πολλά προβλήματα μπροστά μας/προτείνουμε συγκρότηση Προεδρείου σε βάση αναλογικού με υποψήφια για Πρόεδρο τη Μαγαλιού Ε.

 ΔΑΚΕ : επαναλαμβάνουμε πως  εμμένουμε στην πλέον δημοκρατική θέση  για τη συγκρότηση του Δ.Σ.     ( αντιπροσωπευτικό-αναλογικό) /  δε διεκδικούμε τη θέση του Προέδρου.

Παρεμβάσεις:  εμμένουμε σε  προγραμματικό προεδρείο/ πολιτικό εμπρός πίσω των  Συν.Ε.Κ./άλλαξαν θέση για τη συγκρότηση/τώρα ταυτίζονται και με την αξιολόγηση/ δε διεκδικούμε τη θέση του Προέδρου.

Προοδ.Ενότητα: υπέρ του αντιπροσωπευτικού-αναλογικού σε προοδευτική κατεύθυνση με αγωνιστικό πλαίσιο αιτημάτων/ δε διεκδικούμε τη θέση του Προέδρου.

Με μία υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου  (της  Μαγαλιού Ε. των Συν.Ε.Κ. ) ,ακολούθησε ψηφοφορία ,όπου βρέθηκαν έξι (6) λευκά ψηφοδέλτια και τρία (3) υπέρ της .Μετά από αυτό το αποτέλεσμα , δεν κατέστη δυνατή, βάσει του καταστατικού, η εκλογή Προέδρου και θα επαναληφθεί η διαδικασία στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ    ( την Τρίτη 24-2-2015).                                                                                                                                                                              ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ                                             Τζιατζιάς Μιχάλης  (τηλ.:6945229681), Παναγιώτου Νίκος (τηλ.:6937036180), Μπατσίλα Δάφνη (τηλ.:6932430396)