Πασχαλινό Παζάρι “Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας”


Tags |

Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας” σας προσκαλεί στο Παζάρι Μεταχειρισμένων Ειδών που διοργανώνει στο καφέ “RetRock”, Δευκαλίωνος 9Α, στη Λάρισα από τις 11 το πρωί ως τις 8 και μισή το βράδυ, το τριήμερο 11-12-13/04.

Στο Παζάρι θα βρείτε λαμπάδες, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία, DVD και πολλά άλλα για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στους δικούς σας ανθρώπους.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων του νομού Λάρισας.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και-γιατί όχι- να συμμετάσχετε κι εσείς με τον τρόπο σας!

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης των πρακτικών μοιράσματος & αλληλεγγύης, δεχόμαστε οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί κανείς να προσφέρει για να ενισχύσει το σκοπό μας.

Φέρνουμε οτιδήποτε, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση: ρούχα (πλυμένα & σιδερωμένα), παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, cd, διακοσμητικά κλπ.. Κάτι που δεν μας είναι χρήσιμο πλέον, μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον/α άλλον/η, επεκτείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής του.

Η συλλογή των αντικειμένων θα γίνεται επί τόπου, καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού. Αν δεν μπορείτε εκείνες τις ώρες, στείλτε μας ένα μήνυμα στο adespotoiethelontes@gmail.com για να φροντίσουμε να τα παραλάβουμε από εσάς με άλλο τρόπο.

Φιλικά, τα μέλη των “Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας”.