- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Η «Ταξική Αγωνιστική Ενότητα» για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας

Ο συνδυασμός της ΤαξικήςΑγωνιστικής Ενότητας, που απαρτίζεται από στελέχη του ΠΑΜΕ και άλλους αγωνιστές συνδικαλιστές, χαιρετίζει τους αντιπροσώπους του 29ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, που με την ψήφο τους τον ανέδειξαν ξανά με μεγάλη πλειοψηφία στο «τιμόνι» της Διοίκησής του.

Η μεγάλη πλειοψηφία (88,68% και 17 έδρες στη 19μελή Διοίκηση) που έδωσαν στην Ταξική Αγωνιστική Ενότητα, αποτελεί επιβράβευση της συνεπούς ταξικής αγωνιστικής στάσης της και κατά συνέπεια του Ε.Κ.Ν.Λ, τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αυτό να μειώνει τις ευθύνες της για τις αδυναμίες που υπήρξαν.

Παράλληλα αποτελεί σαφή εντολή για συνέχιση αυτής της ταξικής αγωνιστικής πορείας του Ε.Κ.Ν.Λ, σε μια περίοδο που οι συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της βάρβαρης επίθεσης Κυβέρνησης-κεφαλαίου-Ε.Ε, μεγαλώνουν συνεχώς και αγκαλιάζουν όλες τις πλευρές της ζωής της εργατικής οικογένειας (απασχόληση, εισόδημα, ασφάλιση, εργασιακές σχέσεις, υγεία, παιδεία) και πλήττουν ιδιαίτερα τους άνεργους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μετανάστες.

Η Ταξική Αγωνιστική Ενότητα στο ΕΚΝΛ και συνολικά οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δεσμεύονται να εργαστούν με μεγαλύτερη ένταση:

Σ’ αυτή την κατεύθυνση καλούμε την εργατική τάξη του Ν. Λάρισας, να συσπειρωθεί και να δράσει το επόμενο διάστημα.