Περί τηλεμαχιών μιλάει ο Ροντούλης Αστέριος


Tags |

 Το ενδιαφέρον τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης για διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ υποψηφίων Περιφερειαρχών είναι θεμιτό, κατανοητό και αναμενόμενο. Από την πλευρά μας, μάλιστα, πλειστάκις έχει διατυπωθεί η θέση ότι είμαστε υπέρ των ανοιχτών τηλεοπτικών διαλόγων, για να εκφραστούν με σαφήνεια οι θέσεις και οι απόψεις μας.

 Όμως, πρέπει απαρεγκλίτως να ισχύσουν δύο πράγματα: πρώτον, η κάλυψη του τηλεοπτικού διαλόγου να έχει διακαναλικό χαρακτήρα και, δεύτερον, οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν να είναι κοινής αποδοχής και, εάν η πρότασή μας γίνει αποδεκτή, να προέρχονται από όλα τα Θεσσαλικά διαμερίσματα, προκειμένου να μεταδοθεί στους Θεσσαλούς πολίτες, έστω και με αυτό το συμβολικό τρόπο, το μήνυμα της Θεσσαλικής συνείδησης, που πρέπει να πρυτανεύσει στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου.

Οι λογικές αυτές θέσεις που προτάσσουμε αποτελούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις που τίθενται από την πλευρά μας, για να αποδώσουν οι όποιες τηλεμαχίες θετικά αποτελέσματα. Να θεωρείται η συμμετοχή μας στους τηλεοπτικούς διαλόγους δεδομένη και εποικοδομητική. Αναμένουμε τις τοποθετήσεις και των άλλων υποψηφίων Περιφερειαρχών.