ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΤΕΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Tags |

 Το παλιό ΚΤΕΛ Ελασσόνας αποτελεί από σήμερα παρελθόν.

Σήμερα το πρωί τα μηχανήματα  ανέλαβαν δράση κατεδαφίζοντας την παράγκα, που φιλοξενούσε επί δεκαετίες το ΚΤΕΛ Ελασσόνας. Η απαράδεκτη εικόνα, που επικρατούσε στο κέντρο της πόλης ανήκει πια στην ιστορία. Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Ελασσόνας έγινε πραγματικότητα.  Ο νέος σταθμός του ΚΤΕΛ υποδέχεται το επιβατικό κοινό, στη νέα του θέση , δίπλα στην Πυροσβεστική, στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

 «Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο για την πορεία, την ανάπτυξη και την προοπτική της Ελασσόνας.  Ένα έργο, που αλλάζει την εικόνα της Ελασσόνας και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών.  Ένα έργο, ανάσας και πνοής για την Ελασσόνα, η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ, που δίνει οριστικό τέλος στην απαράδεκτη και τριτοκοσμική εικόνα των  παλιών εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ Ελασσόνας. Μετά από δεκαετίες αναμονής οι πολίτες  κάνουν από σήμερα χρήση των λειτουργιών  του νέου κτιρίου του ΚΤΕΛ Ελασσόνας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος.

     

     Η συνολική έκταση του οικοπέδου του νέου ΚΤΕΛ είναι 2.255 τ.μ. Η αίθουσα αναμονής των επιβατών 78 τ.μ., κυλικείο 8 τ.μ., εκδοτήριο 13 τ.μ.  

Ο στεγασμένος ανοιχτός χώρος αναμονής για τους καλοκαιρινούς μήνες καταλαμβάνει  180 τ.μ.  Επιπλέον υπάρχει  καθορισμένος χώρος επιβίβασης για 5 λεωφορεία.