- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

12 συλλήψεις για ναρκωτικά κατά το τελευταίο πενθήμερο στη Θεσσαλία

Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα από την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 έως τις μεταμεσονύχτιες ώρες Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από διενεργηθέντες ελέγχους, συνελήφθησαν ακόμη -12- άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε -10- διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση:

(Α) νομός Λάρισας

 

Επιπλέον, την 29-08-2023 το πρωί σε θαμνώδη έκταση περιοχής του Δήμου Αγιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -0,86- έως -1,96- μέτρα. Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

 

(Β) νομός Μαγνησίας

ημεδαπός, την 27-08-2023 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, διότι κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -0,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε  &

(Γ) νομός Τρικάλων

Η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών παραμένει σταθερά μεταξύ των προτεραιοτήτων των αστυνομικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Θεσσαλία.