- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

12 ακόμη συλλήψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Δώδεκα (12) ακόμη άτομα συνελήφθησαν κατά το τετραήμερο, από 25 έως 28 Μαΐου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε -8- διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση:

(Α) νομό Λάρισας

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αποκρύπτει ο δράστης σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένο, ένα πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε -7- περιτυλίγματα με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -6,5- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, ο δράστης μετέβη στο σημείο, ενώ κατά την ακινητοποίησή του, αντιστάθηκε, χτυπώντας με τα χέρια στο κεφάλι έναν αστυνομικό.

Στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον -3- περιτυλίγματα με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -3,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

(Β) νομό Μαγνησίας

ημεδαπός, την 26-05-2023 το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -27,09- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν,

αλλοδαπός, την 27-05-2023 το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου / Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -1,03- γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους -0,25- γραμμαρίων και -7- μη τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία,  

 

(Β) νομό Τρικάλων

 

 Η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών παραμένει σταθερά μεταξύ των προτεραιοτήτων των αστυνομικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Θεσσαλία.