- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Βαγενά: Κι άλλος υπουργός της ΝΔ μπαταχτσής

Κι άλλος υπουργός της ΝΔ μπαταχτσής. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης, που χρωστάει 1,8 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα, αν και προσπάθησε να κρύψει την περιουσία του για να μηντου την κατασχέσουν και να μην πληρώσει τα χρέη του, έχασε το δικαστήριο σε πρώτο βαθμό.

Ο κ. Ν. Παπαθανάσης χρωστάει μαζί με τους τόκους 2,065.000 ευρώ σε δάνεια και 51.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ.Το δικαστήριο τον καταδίκασε, αλλά εκείνος ρύθμισε τα χρέητου μια χαρά και «καθάρισε», πληρώνοντας μόνο 50.000 ευρώ.

Να μας πείτε, κ. Μητσοτάκη και κύριε Γεωργιάδη, τι συμβιβασμό έκανε ο κ. Παπαθανάσης με τηEurobankκαι πώς κατάφερε να κουρέψει τις οφειλές του97% και ο απλός κόσμος δε μπορεί; Ο κόσμος που υποφέρει,που έχει τεράστια αγωνία μη χάσει και τη λιγοστή περιουσία του καιπου του βγάζετε τα σπίτια στο σφυρί, ενώ εσείς στην Κυβέρνησητα δικά σας τα χρέη τα βολεύετε και τα ρυθμίζετε μια χαρά.

Αλλά και η τράπεζα Eurobank να μας απαντήσει, πώς κάνει τέτοια «κουρέματα» στον Αναπληρωτή Υπουργό της Ανάπτυξης και στους απλούς πολίτες όχι; Άλλα ισχύουν για τους βουλευτές και τους υπουργούς της ΝΔ και άλλα για τον υπόλοιπο κόσμο που αγωνιά να περισώσει την περιουσία του;

Να μας απαντήσετελοιπόν, εκεί στη ΝΔ, αν θα συνεχίσετε να βάζετε σε περιπέτειεςτους ευάλωτους,βγάζοντας τα σπίτια τους σεπλειστηριασμούς και να προστατεύετε μόνο τα δικά σας, με ψέματα και δίχως να λογοδοτείτε σε κανέναν.

Θα λογοδοτήσετε όμως, στον κόσμο στις εκλογές που έρχονται, και ευχόμαστε να γίνουν το γρηγορότερο, για να απαλλαγεί η χώρα από τη ληστρική σας διακυβέρνηση.