Έκοψαν τη πίτα οι Σχολές Τένις Ενηλίκων της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.


Tags |

Το απόγευμα της  Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023 σε εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό  Κέντρο «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης» έκοψαν τη πίτα οι Σχολές Τένις Ενηλίκων της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 σε κεντρικό café-bar της πόλης αλλά αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Μόρας Βαγγέλης , το μέλος του Δ.Σ. κ. Κυριτσάκας Βάϊος και αρκετοί αθλητές των σχολών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Εκ μέρους των προπονητών μίλησε ο επικεφαλής κ. Αποστόλου Βαγγέλης που ευχαρίστησε τους αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις Σχολές του Δήμου εδώ και είκοσι επτά χρόνια, στη συνέχεια πήραν το λόγο ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Μόρας Βαγγέλης και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά τόνισε, «Πρώτος στόχος είναι η ανακατασκευή των γηπέδων και ο νέος τάπητας στα δύο γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου ώστε να γίνει πιο ασφαλής η προπόνηση των παικτών» ενώ ο κ. Βάϊος Κυριτσάκας μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στα Αθλητικά Κέντρα και πρέπει να δοθεί προτεραιότητα από τον Δήμο για γρήγορη επίλυση αυτών.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των νικητών του τουρνουά τένις που διεξήχθη κατά τη διάρκεια των εορτών, στον τελικό βρέθηκαν ο Στέλιος Παπαδημητρούλιας με τον Δημήτρη Πάκα που μετά από ένα όμορφο παιχνίδι νικητής ήταν ο πρώτος, με 2-0 σετ.