Ευαγγέλου: Ο Γάτσας τοποθέτησε νάιλον στην προβληματική σκεπή του 3ου δημοτικού Ελασσόνας!


Tags |

Το δίδυμο Γάτσα – Καρανίκα στο τιμόνι του δήμου Ελασσόνας, μας εκπλήσσει δυσάρεστα για ακόμη μια φορά. Μας έχει συνηθίσει να μην ακολουθεί το δρόμο της λογικής αλλά αυτόν της προχειρότητας, αδιαφορώντας αν τελικά βάζει σε κίνδυνο ακόμη και μαθητές στα σχολεία της περιοχής μας.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και αυτό του 3ου δημοτικού σχολείου Ελασσόνας. Την περασμένη Πέμπτη η σκεπή του σχολείου πήρε υγρασία και ένα τμήμα της οροφής του κτηρίου, στον διάδρομο και στην αίθουσα που κάνει μάθημα η 5η τάξη, κατέρρευσε! Για καλή τύχη των παιδιών και των γονέων εκείνη την ώρα δεν γινόταν μάθημα. Την επόμενη ημέρα, αρχικά τονίστηκε πως μετά από εργασίες θα λειτουργούσε, αλλά διαπιστώθηκε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει και οι μαθητές δεν μπήκαν στις αίθουσες για μάθημα. Οι γονείς, δικαίως, είναι εξοργισμένοι από αυτή την κατάσταση.

Για ακόμη μια φορά σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση, οι παράλογές λύσεις του δημάρχου Νίκου Γάτσα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Τον Νοέμβριο του 2021 παρουσιάστηκε πρόβλημα με την σκεπή του σχολείου. Ο κ. Γάτσας αντί να προχωρήσει σε επισκευή άμεσα και να περιμένει να εντάξει το έργο σε κάποιο πρόγραμμα, έδωσε 6000 ευρώ, απομάκρυνε κεραμίδια και καδρόνια που είχαν πρόβλημα και σκέπασε το πρόβλημα με νάιλον! 

Η ανευθυνότητα είναι δεύτερη φύση για τον κ. Γάτσα. Η πρωτοφανής προχειρότητα όμως σε αυτή την περίπτωση, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Σας θυμίζουμε κύριε δήμαρχε πως τα σχολεία μας δεν είναι παραπήγματα που τα σκεπάζουμε με νάιλον!

ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ–ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑλλάΖουμε»