Δωρεά του Δήμου Αγίας προς το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας


Tags |

Την δωρεά του Δήμου Αγίας προς το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας παρουσίασε ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης, παρουσία του Δημάρχου Αγιάς κο Αντώνιο Γκουντάρα, η δωρεά περιλαμβάνει 4 ειδικές  καρέκλες Αιμοδοσίας (3 ηλεκτροκίνητες και 1 χειροκίνητη).

Ο κος Βλαχάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς και παρουσίασε το έργο της  Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας,  η οποία καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα  για  όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ιδρύματα  της Θεσσαλίας.

Επίσης αναφέρθηκε στους εθελοντές αιμοδότες και στους 242 συνεργαζόμενους  Αιμοδοτικούς  Συλλόγους οι οποίοι  στηρίζουν τον άγνωστο ασθενή που έχει ανάγκη μετάγγισης αίματος και παραγώγων .

Τέλος από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγιάς, κος Αντώνιος Γκουντάρας, συνεχάρει τους ιατρούς και το προσωπικό της Αιμοδοσίας για τις υπηρεσίες τους, τον Διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας για την πρωτοβουλία του. Διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Αγιάς στο έργο τους και την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του Εθελοντικού Αιμοδοτικού  Κινήματος.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν τα στελέχη του Τμήματος Αιμοδοσίας η κα Μαρία Βασιλούδη Διευθύντρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας, η Ευτέρπη Μόκα Διευθύντρια Παθολογίας,  η κα Μαρία Φακή Προϊσταμένη  του Τμήματος  Αιμοδοσίας και ο κος Πέτρος Μυλωνής Νοσηλευτής  Αιμοδοσίας στο Γ.Ν. Λάρισας.