Κέλλας: Η εθελοντική αιμοδοσία, βαθιά στάση ζωής


Tags |

«Θέλω να σας εκφράσω τον απεριόριστο θαυμασμό μου, καθώς οι εθελοντές αιμοδότες, είστε οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, που δίνετε μαθήματα ανθρωπιάς καιαλληλεγγύης, καθώς η εθελοντική αιμοδοσία, δεν είναι απλά, μια πράξη αλτρουισμού, αλλά βαθιά στάση ζωής».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο Ειρήνη Μάνη και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την σπουδαία συνεισφορά τους στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, χαρακτηρίζοντάς τους “πρότυπα ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης”, επεσήμανε την αναγκαιότητα μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης, τονίζοντας:

«Hεικόνα της Φαλάνης, δεν είναι αντιπροσωπευτική της χώρας, καθώς ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, σε σχέση με τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, παραμένει μικρός.Οφείλουμε να αλλάξουμε στάση και να ευαισθητοποιηθούμε, καθώς είναι στο χέρι μας, μέσα από την ενημέρωση, τη γνώση και τη συμμετοχή του κοινωνικού συνόλου, να μην αφήσουμε άλλον πολύτιμο χρόνο να χαθεί».

Ο κ. Κέλλας, τέλος, προέτρεψε τους ανθρώπους του Συλλόγου να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση και την ίδια ζέση, το σπουδαίο τους έργο, δηλώνοντας αρωγός σε οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία.