Η Ρένα Καραλαριώτου στο Μορφωτικό Σύλλογο Γαλήνης


Tags |

«Ο ρόλος του κάθε Μορφωτικού Συλλόγου είναι ουσιαστικός και στηρίζεται στην εθελοντική προσπάθεια όλων των μελών του. Δίνουν ζωή στο τόπο μας, στα αγαπημένα μας χωριά. Συμβάλουν στην ανάπτυξη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, κ. Ρένα Καραλαριώτου, από την ετήσια εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Γαλήνης του δήμου Κιλελέρ .

Η Λαρισαία πολιτικός, στο χαιρετισμό της ευχήθηκε για τη νέα χρονιά «υγεία, ειρήνη, δημιουργία και επιτυχίες», ενώ συνεχάρη τη δραστήρια διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου τόσο για την αξιόλογη εκδήλωση που διοργάνωσε, όσο και για την διαχρονική προσφορά στον πολιτισμό, στη διατήρηση ηθών και εθίμων και στην μεταλαμπάδευση των παραδοσιακών αξιών στις νεότερες γενιές.

«Οι Μορφωτικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι στο νομό μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων και θαυμασμού. Με τις εκδηλώσεις τους και την κοινωνική προσφορά συνολικά, συμβάλουν  στην δημιουργία ισχυρών δικτύων εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της κοινωνίας μας . Προσωπικά στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να το κάνω, με ζήλο και συνέπεια, αυτούς τους Συλλόγους.Θα είμαι αρωγός στις δράσεις  που προγραμματίζει η Διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου Γαλήνης και το νέο έτος, για τις οποίες είμαι πεπεισμένη ότι θα κάνουν αισθητό το αποτύπωμα τους στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής. Μέσα από συνέργειες και συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε πολλά, ιδιαίτερα στον τομέα του Πολιτισμού, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να ανταμώνουμε, να διασκεδάζουμε, να χαιρόμαστε. Το έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα τούτες τις μέρες» κατέληξε η κ. Καραλαριώτου.

Η κ.Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος για το επόμενο διάστημα, ενώ συνεχάρη την πρόεδρο Ποντίκα Βίκυ , τον αντιπρόεδρο Μακρή Σπύρο, την γραμματέα Παράσχου Κλεοπάτρα, την ταμία Τσοπολίδου Θωμαή και τα μέλη Μανώλη Βάσω, Κιλιργιώτη Βασίλη, Εμμανουήλ Αθανάσιο, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στην κοινότητα της Γαλήνης.