- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Θεατρική Ομάδα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Η τέχνη και ο πολιτισμός συνολικότερα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η πολιτιστική δημιουργία μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για το δυνάμωμα της ταξικής πάλης και συγχρόνως είναι μέσο εμψύχωσης, διαπαιδαγώγησης και ανάτασης.

Για αυτό τον λόγο εδώ και αρκετά χρόνια έχει συγκροτηθεί Θεατρική Ομάδα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας (ΕΚΝΛ), η οποία μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει αρκετά έργα που παρουσιάστηκαν στους εργαζόμενους και τον λαό της Λάρισας δωρεάν.

Μετά την αναγκαστική διακοπή των τελευταίων δύο χρόνων λόγω της πανδημίας, είμαστε στην θέση να ανακοινώσουμε την επανέναρξη αυτών των δράσεων . Σε αυτή την κατεύθυνση ήδη προετοιμάζεται ένα παιδικό θεατρικό έργο, ενώ συγχρόνως έχει ξεκινήσει η προσπάθεια διεύρυνσης της ομάδας με νέους συναδέλφους και συναδέλφισσες.

Όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι, κάθε απλός άνθρωπος με τέτοιου είδους ανησυχίες χωρούν σε αυτή την προσπάθεια. Οποιοσδήποτε ασχολείται όχι μόνο με την ηθοποιία αλλά και με την σκηνογραφία, την ενδυματολογία, την κινησιολογία και τον χορό, την φωτογραφία και πολλά ακόμα.

Προχωράμε σε συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων την Τρίτη 31/01/2023 στο ΕΚΝΛ, στις 8:30μμ. Για πληροφορίες και συμμετοχές όσοι θέλουν μπορούν να απευθύνονται στο 2410250708.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ