- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στο Καλοχώρι του Δήμου Τεμπών ο Χρήστος Κέλλας

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, που τελέσθηκαν με κάθε λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή πιστών για την Σύναξη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στο Καλοχώρι του Δήμου Τεμπών, παρέστη ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αντάλλαξε ευχές με κατοίκους του Καλοχωρίου, που συμμετείχαν με κατάνυξη στις εκδηλώσεις, ενώ ακούγοντας το κήρυγμα των ιερέων για “τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Προδρόμου, την ταπείνωση και την ομολογία του Αγίου, συνάμα με την υπακοή και τη μαρτυρία του”, ευχήθηκε ο βίος του Ιωάννη να αποτελεί πυξίδα στις αποφάσεις, τις πράξεις και τις ενέργειές μας, σε τούτες τις κρίσιμες εποχές που διανύουμε.

«Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων είναι πίσω μας, ωστόσο ας πορευθούμε με βάση τα μηνύματα και τους συμβολισμούς του Δωδεκαήμερου που βιώσαμε, έχοντας πίστη στις αρχές της Ορθοδοξίας.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί, την πορεία που χαράξαμε για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας, με σταθερές αξίες την αγάπη και την αλληλεγγύη, με πολιτική ηθική, εθνική αυτοπεποίθηση και περηφάνια για όσα έχουμε πετύχει ως Έθνος.

Χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους», ευχήθηκε ο Χρήστος Κέλλας.