- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Το Γ.Ν. Λάρισας επισκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Το Γ.Ν. Λάρισας επισκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής ευθύνης και έπειτα από την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου Bazaar του σχολείου, διέθεσε μέρος των εσόδων και προσέφερε, υπό μορφή δωρεάς, ένα (1) ψυγείο για τις ανάγκες των οικογενειών των νοσηλευόμενων παιδιών του Παιδιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Συλλόγου υποδέχτηκαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Αθανάσιος Ολύμπιος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Κωνσταντίνος Πάνος, η Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος, κα Σοφία Αλευρά και η Προϊσταμένη του Τμήματος, κα Μαρία Μάνη, τους οποίους ευχαρίστησαν για την ευγενική τους πρωτοβουλία στήριξης του Γ.Ν. Λάρισας και ευχήθηκαν οι ενέργειες αυτές να βρουν και άλλους μιμητές.

Το Σύλλογο συνόδευαν παιδιά του σχολείου, τα οποία μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα και έπαιξαν μουσική με τσέλο, βιολί και κιθάρα για τα νοσηλευόμενα παιδιά, μοιράζοντας συγκίνηση, χαμόγελα και ελπίδα.