- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και στο όμορφο Χειμάδι. Το δέντρο φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γεώργιο Σαΐτη στην πλατεία του χωριού, ανταλλάσσοντας ευχές με τους κατοίκους και τους  επισκέπτες για καλές γιορτές και μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και η διάθεση όλων φανερά θετική και αισιόδοξη, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής και τραγουδιών.

Τα παιδιά χάρηκαν και ευχαριστήθηκαν τα φαναράκια που υψώνοντάς τα στόλισαν και λάμπρυναν τον χειμωνιάτικο ουρανό.

Στην εκδήλωση, προσφέρθηκαν χειροποίητα λικέρ, μελομακάρονα και σοκολατάκια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια, οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών έψαλλαν  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χειμαδίου και τον Σύλλογο Γυναικών.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. κ. Γεώργιος Νικολάου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γεώργιος Σαΐτης, μέλη του τοπικού συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και κάτοικοι του Χειμαδίου, των γύρω περιοχών του Δήμου Τεμπών και αρκετοί επισκέπτες.