- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Οι Black Friday προσφορές έφτασαν στο Fashion City Outlet με τιμές έως και -80% σε όλα τα επώνυμα fashion brands!

Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ στο Fashion City Outlet! Με μοναδικές εορταστικές τιμές έρχονται οι γιορτές στον αγαπημένο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό των θεσσαλών καθώς τα εμπορικά καταστήματα – τα οποία θα είναι ανοιχτά και την προσεχή Κυριακή 27/11 – σας προσφέρουν τα επώνυμα brands τους σε τιμές που φθάνουν έως -80%.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές και αγοράστε τα δώρα σας έξυπνα, στο Fashion City Outlet τον απόλυτο outlet προορισμό της Θεσσαλίας!

Λαμπερή ατμόσφαιρα, υπέροχος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, εορταστική μουσική και τα καλύτερα δώρα για όλη την οικογένεια, κάνουν τις αγορές σας μια γιορτή στο Fashion City Outlet!

Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί ως και τις 9 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί ως και τις 8 το βράδυ. Ανοικτά θα είναι και την προσεχή Κυριακή 27/11  από τις 11 το πρωί ως και τις 8 το βράδυ.

Έλα στο Fashion City Outlet τώρα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία αγορών! Διαλέξτε ημέρα και ώρα για την επίσκεψη σας και συνδυάστε αγορές σε επώνυμα brands, με μοναδικά χαμηλές τιμές και ψυχαγωγία, όλα σε ένα!

Δείτε ενδεικτικά προσφορές από μερικά από τα καταστήματα του Fahion City Outlet:

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr [1]