- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

ΚΕΘΕΑ: Ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης κάθε Τετάρτη

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Καρδίτσας και συγκεκριμένα το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ)για την παραχώρηση του χώρου της Δημοτικής Παιδικής Βιβλιοθήκης Παυσιλύπου, (Στρατηγού Πλαστήρα Νικολάου 12, στο χώρο του άλσους του Παυσιλύπου), στην Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα όπου θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης σε εξαρτημένους χρήστες και στις οικογένειές τους, σε προστατευμένο χώρο με απόλυτο σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Παράλληλα, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο της μονάδας στην πλατεία Ν. Πλαστήρα, πλησίον του ΕΟΔΥκαι ώρες  10.00-13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6944916724, 2410-555053 και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας 2441354716  (Δευτέρα  έως Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 16.00) για να επικοινωνήσουν με το προσωπικότων μονάδων.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα την Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.