Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία 6η Ανάβαση Ελασσόνας


Tags |

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «6η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χ/θ 40+300 (διασταύρωση οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη χ/θ 47+700 (διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας):

  • το Σάββατο (19-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-17.00 και
  • την Κυριακή (20-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-16.00.

 

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

 

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη

 

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

 

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα

 

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

 

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη

 

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ή στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.

 

 

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα

 

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ή στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.