Αφιέρωμα στους Παππού και Γιαγιά


Tags |

Η ερασιτεχνική ομάδα «Λόγος & Μουσική» παρουσιάζει εκδήλωση – αφιέρωμα στον Παππού και τη Γιαγιά, μ’ αφορμή την παγκόσμια ημέρα για αυτούς, με τίτλο «ο Παππούς μου κι η Γιαγιά, παραμύθια και φιλιά».

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί στους Γόννους την Κυριακή 2 Οκτώβρη 2022 στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης και στο Συκούριο το Σάββατο 8 Οκτώβρη στις 19:00 το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Κείμενα, εικόνες και μουσική ανακατεύονται γλυκά σκιαγραφώντας πορτραίτα Παππούδων και Γιαγιάδων στο χτες και το σήμερα.

Θα προβληθεί βίντεο με θέμα «ο Παππούς και η Γιαγιά στην τέχνη», του Δημήτρη Γουγουλιά και θα ακουστούν κείμενα και ποιήματα των : Φλώρας Γαϊτάνου-Γουγουλιά, Μαρίας Κανελλάκη, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, Λέοντα Τολστόι, Γιώργου Σουρή, Θέτιδας Χορτιάτη καιΦωτεινής Τέντη.

Διαβάζουν οι : Μαρία Ανυφαντή-Μπέλτσιου, Φλώρα Γαϊτάνου-Γουγουλιά, Δημήτρης Γουγουλιάς, Ελένη Καλαμάρα-Μπέλτσιου, Θεοδώρα Τσιρονίκου-Καλογρή, Κώστας Παπαδούλης και τα παιδιά Φλώρα Γκιάτα καιΠαναγιώτης Μπανιώρας.

Παίζουν μουσική και τραγουδούν οι :Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα, Γκάνιαρης Ζαχαρίας, Ζωϊτός Κώστας, Νούλας Παναγιώτης, Ράπτη Άννα, Σκοτινιώτη Κωνσταντίνα, Τσόκανου-Τσόγ     ια Ροδόπη, Τσούμαρη-Γκάνιαρη Μαρίτσα.

Την επιμέλεια κειμένων και μουσικής έχουν οι : Φλώρα Γαϊτάνου-Γουγουλιά και Μαρίτσα Γκάνιαρη-Τσούμαρη.

Η ερασιτεχνική ομάδα «Λόγος & Μουσική»