Εκδηλώσεις του Δήμου Τεμπών στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας


Tags |

Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τεμπών αρχικά στην κεντρική πλατεία Μακρυχωρίου και μετέπειτα στην κεντρική πλατεία Πυργετού, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τη γυμνάστρια και zumba instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου για το τι σημαίνει η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και για τα οφέλη της. Στη συνέχεια, χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους σε ρυθμούς zumba kids.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε η δράση στον Πυργετό “Μαθαίνω να κινούμαι παίζοντας, ελάτε να διασκεδάσουμε με την παρέα μας!”, με τη ευγενική συμμετοχή του ΚΔΑΠ “ΤΡΙΛΙΖΑ”.
Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού πραγματοποίησαν σκυταλοδρομίες μεταξύ τους και στο τέλος χόρεψαν με την καρδιά τους σε ένα αυθόρμητο πάρτυ, το οποίο στήθηκε από τους ίδιους τους μικρούς μας φίλους ως αργά το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Πυργετού.
Στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.ΠΕΠΤ, ο Αντιδήμαρχος Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στις συγκεκριμένες δράσεις. Πιστεύει ότι τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο, αφού βέβαια πρώτα εκπαιδευτούν από τους γονείς τους και το σχολείο τους.
Τόνισε ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή είναι κοντά στα παιδιά και θα πραγματοποιήσει και άλλες δράσεις στο μέλλον και επιθυμεί τη συνεργασία των γονιών και των δασκάλων.
Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια, χορηγία του Δήμου Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ.
Στους μικρούς μας φίλους μοιράστηκαν επίσης, νερά, χυμοί και μπάρες δημητριακών, ευγενική προσφορά του Δήμου Τεμπών και των εταιρειών – χορηγών (Chipita και ΒΙΟΛΑΝΤΑ).