Μήνυμα Ρένας Καραλαριώτου για την ανακοίνωση των βάσεων


Tags |

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου δηλώνει:

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ ολόψυχα τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες μαθήτριες και μαθητές μας για την επιβράβευση των πολυετών κόπων τους και τη δικαίωση της προσπάθειας τους. Η νέα φοιτητική ζωή που ξεκινά σε λίγο, ας αποτελέσει την έναρξη μιας νέας προσπάθειας που στόχο θα έχει την απόκτηση πλούσιας επιστημονικής γνώσης, που προσφέρουν τα αναβαθμισμένα Πανεπιστήμια μας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι καθηγητές, που με διδακτική επάρκεια και τιμώντας την έννοια του λειτουργού στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά σας αλλά και στους γονείς και στις οικογένειες σας για την συνεχή στήριξη που σας παρείχαν, κυρίως ηθική σε αυτόν τον μαραθώνιο.

Για όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ζωή προχωράει και είναι γεμάτη ευκαιρίες και νέες προσκλήσεις και σίγουρα θα υπάρξουν πολύ στόχοι  που θα κληθούν να πετύχουν και τους εύχομαι ολόψυχα να το πράξουν.

Τέλος, χαιρετίζω την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να ανακοινώσει, για πρώτη φορά, τέλος Ιουλίου, τις βάσεις εισαγωγής των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και δίνοντας τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας στους νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους.»