Συνελήφθη αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Tags |

Συνελήφθη στις 30-07-2022 το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης από το δράστη, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και τον ακινητοποίησαν προκειμένου να του διενεργήσουν έλεγχο.

Κατά την ακινητοποίησή του, ο δράστης απώθησε τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα σακίδιο με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5.150- γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε επίσης η προαναφερόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.