- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ομόρφυνε το θεατράκι στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών

Σε συνεργασία Δημάρχου, Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αμπελακίων, Προέδρου της Κοινότητας και τεχνικών Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε ο καλλωπισμός του Δημοτικού θεάτρου Αμπελακίων “ΒΑΣΑ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΞΑΝΘΑΚΗ”, με ελαιοχρωματισμό των εξεδρών του.

Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις, το θεατράκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Με τις τελευταίες παρεμβάσεις που κάναμε, το θεατράκι στα Αμπελάκια γίνεται ομορφότερο και λειτουργικό και είναι έτοιμο να υποδεχτεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και θεατρικές παραστάσεις», δηλώνει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

«Καλούμε τους πολίτες των Αμπελακίων να σεβαστούν, να τιμήσουν και να  προστατεύσουν τον χώρο διατηρώντας το καθαρό, διότι το θεατράκι είναι χώρος πολιτισμού. Θα μπορεί, πλέον, το καλοκαίρι να φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων, αποτελώντας πόλο έλξης, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και προβάλλοντας τον τόπο», προσθέτει ο Δήμαρχος.