- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση εργασίας του ΣΘΕΒ με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Συνάντηση εργασίας στα γραφεία του ΣΘΕΒ πραγματοποιήθηκε στις 13Μαΐου μεταξύ εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Λευτέρη Δημοβέλη, κας Αγγελικής Τσαμέτη, κ. Αλέξανδρου Τσάτσου, κας Κλαίρης Κατσώχη, του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Γιώργου Ρουπακιά, της Γενικής Διευθύντριας κας Έλενας Καματέρη και στελεχών του Συνδέσμου.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι δράσεις των δύο φορέων και οι δυνατότητες συνεργασίας για την προώθηση και την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Ρουπακιάς επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τη σημαντικότητα δημιουργίας επιχειρηματικών ευκαιριών για τους νέους καθώς αποτελούν το μέλλον του επιχειρείν τονίζοντας τον ρόλο του ΣΘΕΒ σε αυτό. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται δίπλα στους νέους επιχειρηματίες μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει και των συνεχών ενημερώσεων που πραγματοποιεί.

Οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία συγκρότησης του Συμβουλίου και στις δράσεις ενημέρωσης που προγραμματίζουν απευθυνόμενοι στους νέους επιχειρηματίες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, τα στελέχη του ΣΘΕΒ κα Ελένη Ευαγγελοπούλου και οι κκ. Χρήστος Τσιτόπουλος και Αλέξανδρος Ασσυχίδης.