- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μήνυμα της Άννας Βαγενά για τις εκλογές Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θα ήθελα από την αρχή να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι απόλυτα τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, άλλωστε αυτή είναι και η ουσία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Έτσι, λοιπόν, το κάλεσμα που απευθύνω σήμερα αφορά όλους όσοι αισθάνονται ότι, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες, μπορούν και πρέπει να αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου.

Σας καλώ, λοιπόν, την Κυριακή 15 Μαΐου να ψηφίσετε τον Αλέξη Τσίπρα για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τα μέλη για την Κεντρική Επιτροπή.

Για τον Αλέξη Τσίπρα μπορούν να ψηφίσουν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτό μπορούν να το κάνουν, προσερχόμενοι σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας, στον τόπο που θα βρεθούν την Κυριακή, με την ταυτότητά τους και καταβάλλοντας 3 ευρώ για την εγγραφή τους, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να ψηφίσουν στην εκλογική Περιφέρεια στην οποία ψηφίζουν στις Εθνικές εκλογές. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρουν το πλησιέστερο σε αυτούς εκλογικό κέντρο και περισσότερες πληροφορίες στο https://www.syriza.gr/page/ekloges.html [1] .

Για τη Λάρισα το εκλογικό κέντρο είναι στο 1ο Λύκειο, στην οδό Ανθίμου Γαζή & Ηπείρου.

Πιστεύω ότι η μόνη λύση στο αδιέξοδο που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με Πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, για μια δημοκρατική κυβέρνηση που θα ξαναφέρει την ελπίδα στον τόπο.