- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κινητή μονάδα φροντίδας αλτσχάιμερ στη Λάρισα, μετά από παρέμβαση της Άννας Βαγενά

Την Πέμπτη, 05/05/2022 έλαβα από την Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών του νομού Λάρισας, κ. Ελένη Καμπούρα-Νιφλή, την παρακάτω επιστολή:

«Κυρία Βαγενά, καλησπέρα σας.

Σας ευχαριστούμε για την τροποποίηση και δημοσίευση της απόφασης, σέ ό,τι αφορά την παροχή κινητής μονάδος.

Σας συγχαίρω για την ευαισθησία σας,την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, σέ ό,τι αφορά την διεκπεραίωση θεμάτων υγείας και κοινωνικής στήριξης. Θα είμαστε σε επικοινωνία, διότι αναδείξατε τις ευαισθησίες που έχετε για τον πονεμένο συνάνθρωπο, καθώς και αρωγοί στον αγώνα σας.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος τής Ε.Ε.Ν.Α.Λ

RN,MA, Ελένη Καμπούρα-Νιφλή».

Είμαι ευτυχής που η άμεση προσπάθειά μου υποστήριξης του αιτήματος της Ε.Ε.Ν.Α.Λ. για την αγορά κινητής μονάδας στο νομό Λάρισας,το οποίο υπέβαλα προσωπικά στην Υφυπουργό υγείας, κ. Ζωή Ράπτη, είχε αποτέλεσμα. Ήδη πέρασε στο σχετικό ΦΕΚ η απόφαση για την αγορά μιας κινητής μονάδας στο νομό Λάρισας.

Για μένα, προτεραιότητα ήταν και θα είναι, ως βουλευτής, να βάζω όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν είτε μεμονωμένους πολίτες είτε φορείς της περιφέρειάς μου.

Πιστεύω βαθιά, ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συμπατριώτες μουμού έκαναν τη μεγάλη τιμή να με εκλέγουν μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.