- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου 5Χ5 την Τετάρτη 6 Απριλίου

Την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 17.00, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο «παίζει εντός» του ΚΕΘΕΑ! Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής  Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας, με Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο τον Δρ. Δημήτρη Τσαόπουλο και η ομάδα ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, με Υπεύθυνο Γυμναστή τον κ. Γιώργο Κυρίτση, θα πραγματοποιήσουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5 στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γνωριμία με τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι θεσμός με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη σωματική καλλιέργεια, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος για την προαγωγή της πανανθρώπινης αξίας της Ειρήνης. Η ενασχόληση με τον υγιή αθλητισμό καλλιεργεί τη χαρά της συμμετοχής χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης.