Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Social media marketing & advertising


Tags |

 Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Social media marketing & advertising» την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου για στελέχη επιχειρήσεων.

Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για τις στρατηγικές διαφήμισης που μπορούν να ακολουθήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν μέσα από πλατφόρμες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Το σεμινάριο είχε διαδραστικό χαρακτήρα με τους συμμετέχοντες να αλληλοεπιδρούν κατά τη διάρκειά του.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου κ. Ελένη Κολλήγα με εμπειρία στον τομέα του Social media marketing μετέδωσε στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις της σχετικά με τα εργαλεία που προσφέρουν πλατφόρμες όπως το Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn και Googleads και ανάλογα με τους στόχους στο marketing όπως για παράδειγμα η αναγνωρισιμότητα επωνυμίας,  η προώθηση πωλήσεων, πελατειακή πίστη, νέοι πελάτες κλπ., θα μπορούν να επιλέγουν τα κατάλληλα εργαλεία για να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την σημαντικότητά του καθώς συμβαδίζει με την νέα εποχή στις επιχειρήσεις.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά.