ΣΘΕΒ: Εργασίες τέλους χρήσης σύμφωνα με τα ΕΛΠ και τη φορολογία εισοδήματος


Tags |

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών την Τρίτη22 Φεβρουαρίου ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «Εργασίες τέλους χρήσης σύμφωνα με τα ΕΛΠ και τη φορολογία εισοδήματος», μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να ενημερωθούν σχετικά με τις εργασίες τέλους χρήσης για την κατάρτιση του ισολογισμού και τον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων (λογιστικών και φορολογικών) σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη λογιστηρίων και οικονομικών διευθύνσεων, ελεύθερους επαγγελματίες λογιστές και οικονομολόγους, σύμβουλους επιχειρήσεων αλλά και ορκωτούς ελεγκτές λογιστές.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Νικόλαος Δημ. Κατσίδης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής με 21 χρόνια ελεγκτική προϋπηρεσία διενεργεί τον τακτικό και το φορολογικό έλεγχο σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.