- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Βαγενά: Κυβέρνηση ελκυστική για τους επενδυτές, απωθητική για τους πολίτες

«Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας, ήταν απολύτως συνεπής στην υλοποίηση του εκλογικού της προγράμματος, κυρίως ως προς τη μείωση φόρων και εργοδοτικών εισφορών, κάνοντας την Ελλάδα πιο ελκυστική για τους επενδυτές και βελτιώνοντας το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζόμενων».

Κυρίες και κύριοι, αυτό δεν είναι ανέκδοτο, αυτή είναι δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρωθυπουργού της χώρας, και θα μας προκαλούσε γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα.

Γιατί γελάτε; Σας φαίνεται αστεία η δήλωση του πρωθυπουργού;

Γελάτε, επειδή ο υπουργός της εργασίας Κ. Χατζιδάκης, που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του παρά μόνο σε κυβερνητικές θέσεις, δίνει μισθό 8134 ευρώ το μήνα στους διευθυντές του ιδιωτικοποιημένου ΕΦΚΑ καιδε μπορεί, ούτε τώρα, να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ, όπως προτείνει τόσον καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ; Τώρα, και όχι από τον Μάη… Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Τώρα, που έχει ανάγκη ο κόσμος, που τον χτυπάει από παντού το τεράστιο κύμα της ακρίβειας.

Γελάτε, επειδή πληρώνετε βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο, την ακριβότερη στην Ευρώπη;

Ή μήπως γελάτε, επειδή σας έρχεται 500 ευρώ το δίμηνο ο λογαριασμός του ηλεκτρικού και πρέπει να δώσετε όλο σας τον μισθό για να ζεσταθείτε;

Ας μην ανάβατε φώτα…

Μόνη τους έγνοια είναι, πώς  θα πάνε οι μετοχές της ΔΕΗ.

Μόνη τους έγνοια είναι, πώς θα ενισχύσουν τους μεγαλοεπενδυτές για να κάνουν την Ελλάδα καλύτερη γι’αυτούς και χειρότερη για εσάς.

Εμείς θέλουμε την Ελλάδα ελκυστική για τους Έλληνες, όχι για τους επενδυτές της αισχροκέρδειας.

Γιατί γελάτε, επιτέλους;

Ελπίζω στην Κυβέρνηση ναπήραντελικά κάποιο μήνυμα από το χθεσινό άγριο γιουχάρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Καστοριά,περιοχή που παραδοσιακά η ΝΔ παίρνει 50%.

Ή μήπως τα μόνα μηνύματα που φτάνουν σε αυτούς είναι οι κολακείεςκαι τα λιβανιστήρια από τα «μπουκωμένα» από τη λίστα Πέτσα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;

Αλήθεια, πότε θα ξαναπληρώσουνενοίκιο για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας; Ας θυμίσουμε στον κόσμο, ότι έχουν πληρώσει μόνο μία φορά, επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως αναρωτιέστε ακόμα, γιατί κυνηγάνε το Νίκο Παππά και την Ελένη Τουλουπάκη;