Διαδικτυακή εκδήλωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό


Tags |

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας  προσκαλεί τους/τις συναδέλφους/ισσες σε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει ,με θέμα: «Ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικοό σύστημα των εργαζόμενων εκπαιδευτικών», με προσκεκλημένο   ομιλητή τον Εργατολόγο-Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω δρ. Γεώργιο Ι. Κουτσούκο, ο οποίος έχει  πολυετή εξειδίκευση στο χειρισμό θεμάτων Εργατικού και Ασφαλιστικού-Συνταξιοδοτικού δικαίου, είναι Διδάκτωρ  της Κοινωνικής Ασφάλισης στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και  παράλληλα πιστοποιημένος επαγγελματίας του e-ΕΦΚΑ ,μετά την ένταξή του στο ειδικό μητρώο πιστοποιημένων επαγγελματιών του e-ΕΦΚΑ.

Ενημερώνουμετους/τις συναδέλφους/ισσεςπως οι αιτήσεις παραίτησης  των εκπαιδευτικών για συνταξιοδότηση υποβάλλονται φέτος πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά, καθώς οι σχετικές ημερομηνίες άλλαξαν από την περσινή χρονιά,  με ρύθμιση του άρθρου 46 του νόμου 4777/2021.

Φέτος, λοιπόν με βάση και τη διατύπωση του παραπάνω άρθρου, οι δηλώσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών θα λάβουν χώρα από 1 Φεβρουαρίου μέχρι και 11 Φεβρουαρίου 2022.

Η διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης  για το Ασφαλιστικό- Συνταξιοδοτικό , θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 6:30 μ.μ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αφενός να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα των εργαζόμενων εκπαιδευτικών  και αφετέρου να λάβουν απαντήσεις ,από τον προσκεκλημένο ομιλητή, σε ερωτήματα που αφορούν προσωπικά τους θέματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας zoom και ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για την συμμετοχή είναι:

https://us02web.zoom.us/j/88430913045?pwd=WERiQU1aTWpQNXFvWEJYMDAwTkhrdz09

Meeting ID: 884 3091 3045

Passcode: 144190

Παρακαλούμε όσους/ες επιθυμούν ναμπουν στην εκδήλωση να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους  τους συναδέλφους.

 

Λάρισα 13/1/2022

Τοπική Επιτροπή Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν. Λάρισας