Νέες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας


Tags |

Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας συγκέντρωσε τρόφιμα, ως συμβολική χειρονομία συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στις 21-12-2021 σε Μαγνησία και Καρδίτσα και στις 22-12-2021 στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, στη Μαγνησία, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης Αλεξάκης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων – σωματείων αστυνομικών, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο τοπικό ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» και στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Στέργιος Νίντος, αστυνομικοί της Διεύθυνσης και εκπρόσωποι του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου αστυνομικών, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων του Δήμου Τρικκαίων.

Τέλος, στην Καρδίτσα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας  παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη για την ενίσχυση του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» -παραρτήματος Καρδίτσας.

Οι παραλήπτες των συγκεντρωθέντων ειδών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στους αστυνομικούς.

Η Ελληνική Αστυνομία, ως Σώμα στελεχωμένο από γυναίκες και άνδρες με επίγνωση του κοινωνικού λειτουργήματος το οποίο επιτελούν, πρόκειται να συνεχίσει παρόμοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της.