Black Friday στο Fashion City Outlet: Μια τριήμερη γιορτή προσφορών ξεκινά!!


Tags |

Και το Black Friday μας οδηγεί… στο Fashion City Outlet! Οι αγορές που σκεφτόμαστε όλοι μας να κάνουμε αυτή την περίοδο είναι συνήθως πολλές.Ένα καινούριο μπουφάν, ένα βραδινό φόρεμα ή καλύτερα ένα πιο casual; Ή μήπως ρούχα για τα παιδιά και δώρα για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν;

Φέτος, όσο μεγάλη και αν είναι η λίστα των αγορών μας, το Fashion City Outlet μας δίνει τη λύση για άλλη μια φορά!

Στην μεγάλη γιορτή αγορών Black Friday, που ξεκινά στο Fashion City Outlet από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, βρίσκουμε τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς σε όλα τα αγαπημένα μας fashion brands.

Το Fashion City Outlet συμμετέχει, όπως και κάθε χρόνο, στο θεσμό του Black Friday που τα τελευταία χρόνια γιορτάζεται με μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού απογειώνεται, λόγω των μεγάλων προσφορών που υπάρχουν στα πολλά καταστήματα του Fashion City Outlet που προσφέρουν αμέτρητες επιλογές αγορών σε ρούχα, παπούτσια, αθλητικά είδη, κοσμήματα, αξεσουάρ, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικά και είδη τεχνολογίας.

Το Black Friday παίρνει άλλη διάσταση στο αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας γιατί φέρνει ακόμη πιο χαμηλές τιμές, στις ήδη χαμηλές outlet τιμές των επώνυμων brands που φιλοξενεί στα καταστήματα του.

Πριν αρχίσουμε λοιπόν να σβήνουμε πράγματα από τη λίστα αγορών μας, που πάντα μοιάζει ανεξάντλητη και συχνά απρόσιτη οικονομικά, ας επισκεφτούμε το Fashion City Outlet για να γίνουν τα όνειρα όλη της οικογένειας πραγματικότητα, σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

 

Το Fashion City Outlet λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας ως εξής:

Εμπορικά Καταστήματα

Καθημερινές 10:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 20:00

 

Εστιατόρια & Καφέ

12:00 – 22:00 – Ανοικτά και Κυριακές

MikelCoffee 09:00-21:00

 

BAZAAR CASH & CARRY

Καθημερινές 07:00 – 21:00

Σάββατο 07:00 – 20:00

 

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ VOLTA FUNTOWN

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 22:00

Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ VILLAGE CINEMAS

Καθημερινά 19.30 (1η προβολή) – 22.30 (τελευταία προβολή)

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα

www.fashioncity-outlet.gr